Χάρι Στάιλς


Ο Χάρι Έντουαρντ Στάιλς (Αγγλία, 1 Φεβρουαρίου, 1994) είναι Άγγλος τραγουδιστής, συνθέτης, και ηθοποιός. Ξεκίνησε την καριέρα του ως τραγουδιστής το 2010 ως μέλος της μπάντας One Direction, με την οποία συμμετείχε στο πρόγραμμα The X Factor και ήρθε στην τρίτη θέση.

Αφού οι One Direction ανακοίνωσαν ένα αόριστο διάλειμμα, ο Στάιλς ξεκίνησε σόλο καριέρα με την κυκλοφορία του ομότιτλου άλμπουμ του το 2017, το οποίο έλαβε καλές κριτικές και έκανε το ντεμπούτο του στη κορυφή των charts σε μεγάλες αγορές σε όλο τον κόσμο. Το τραγούδι "Sign of the Times" κυκλοφόρησε ως σινγκλ από το άλμπουμ, το οποίο έφτασε νούμερο 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο και νούμερο 4 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Χάρη σε αυτό το τραγούδι, κέρδισε το πρώτο του βραβείο στα Βραβεία BRIT. Το 2019, κυκλοφόρησε το δεύτερο σόλο άλμπουμ του, Fine Line, το οποίο είχε καλές κριτικές και έφτασε στην πρώτη θέση σε πολλές χώρες με ρεκόρ πωλήσεων.Από το άλμπουμ τα τραγούδια "Lights Up" και "Adore you" κυκλοφόρησαν ως σινγκλ, φτάνοντας στα Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου. Επίσης, το "Watermelon Sugar" κυκλοφόρησε ως σινγκλ, το οποίο έγινε το πρώτο του τραγούδι που έφτασε νούμερο 1 στο Billboard Hot 100 στις Ηνωμένες Πολιτείες και του χάρισε το Grammy για την Καλύτερη Ποπ Σόλο Ερμηνεία, όπως και ένα ακόμα Βραβείο BRIT.

Παρόλο που το κάθε αγόρι των 1 Direction είχε τους δικούς του φαν, ο Χάρι Στάιλς θεωρήθηκε από πολύ νωρίς το πιο δημοφιλές μέλος του συγκροτήματος.

Πηγή: Εδώ 

 



Ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια του : Sign of the times

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φρέντι Μέρκιουρι

Μάιλι Σάιρους

Doja Cat